Informujeme o hromadné trestné činnosti těchto fyzických osob a společností s.r.o., se kterými jsou spojováni.

Jsem poškozeným

Pravděpodobně jste navštívil tuto sekci z důvodu, že i vy jste oběť Tomáše Roháčka nebo Ondřeje Štrobla. Je nám to líto, víme, že zpočátku je velmi těžké rozeznat, zda se o podvod jedná nebo ne. Je to téměř nemožné. Nic si nedávejte za vinu a rozhodně nezoufejte a nevzdávejte to! Usilovně hledáme Tomáše Roháčka pomocí soukromých vyšetřovatelů a všech dostupných prostředků.

Pokud jste poškozeným a už jste nějakým způsobem v tomto případu postupovali, prosím sdělte nám tyto informace pomocí kontaktního formuláře, který je ANONYMNÍ. Zajímá nás:

  • stručný popis případu (období, společnost, průběh…)
  • odhadovaná výše škody
  • váš postup v této věci

Pokud jste se teprve nedávno zařadili mezi poškozené a nevíte, jak postupovat čtěte dále. Pravděpodobně jste se stali obětí podvodu pod záštitou společnosti NYSPO Group, s.r.o. (aktuální firma p. Roháčka) a s nejvyšší pravděpodobností měly být práce provedeny v režii jakési firmy Koupelny Hochmister. Jakmile se dozvíte tuto skutečnost, zašlete nám veškeré informace pomocí kontaktního formuláře umístěného na těchto stránkách.

Jak mám postupovat?

V případě, že jste se stali obětí máte dvě možnosti, jak postupovat. Obě možnosti si pročtěte a zvažte jejich využití.

1) Občansko-právní spor

Občansko-právní spor je cesta, kterou vám nedoporučujeme. Funguje tak, že vy musíte zaplatit další obnos peněz za soudního znalce (vypracování znaleckého posudku + vyčíslení práce, které nebyly skutečně provedeny). Dále potřebujete mít nemalý obnos financí na rozběhnutí samotného soudního řízení ve kterém budete žalovat Tomáše Roháčka jako fyzickou osobu.

Tato varianta se pohybuje v desítkách tisíc, které je třeba dále investovat a NEZARUČUJE vám požadovaný výsledek. V případě úspěchu bude uvalena na Tomáše Roháčka exekuce a bude muset uhradit soudní výlohy. Jelikož máme informaci, že na tuto osobu již exekuční případ vydán byl a nesplatil do dnes jedinou korunu, lze předpokládat, že toto řešení nikam nevede. Bude vás stát nemalé peníze a sílu, která ve finále může skončit zklamáním.

2) Trestní větev

Trestní větev je ta varianta, kterou vám doporučujeme, ačkoli vám také nezaručuje vrácení peněz (minimálně s tím nepočítejte v dohledné budoucnosti). Funguje tak, že dojdete s veškerými podklady, které v tomto případu máte na Policii ČR a podáte oznámení o podezření z podvodného jednání na Tomáše Roháčka nar. 29.7.1970.

Momentálně je situace taková, že Policie ČR shromažďuje veškeré podvody, které se budou řešit jako hromadný a opakovaný trestný čin podvodu. Člověk jako je Tomáš Roháček patří bezesporu díky své minulosti a stále aktivní činnosti do vězení, což necháme na posouzení výkonných orgánů.

Víte, kde se Tomáš Roháček zdržuje?

Pokud máte jakékoli informace, které by nám usnadnili nalezení Tomáše Roháčka, Ondřeje Štrobla nebo osob jim blízkým, tak si je nenechávejte pro sebe. Jsou nás desítky a dokud není jeho jednání legislativně postižitelné v rámci zákona, tak tento spor bude řešen mimosoudními praktikami. V takovém případě využijte náš kontaktní formulář!

2 thoughts on Jsem poškozeným

  1. Firma Renzeling s.r.o. nás okradla o 96 tisíc.Nikdo nám nepomohl, ani PČR, když jsme na ně podali trestní oznámení, ani Okresní zástupce, ke kterému jsme se odvolali. Prostě jsme se vrácení peněz nedočkali. Jo a u soudu bylo řečeno, že Štrobl neměl úmysl nás (ale i ostatní – bylo nás tam víc) okrást. Nýbrž on chtěl naši koupelnu udělat. Takže úmysl podvodu mu nebyl prokázaný 🙁 .

  2. Podobná zkušenost s f. Renzeling a p. Štroblem. Škoda 80tis.Trestní oznámení.. soud… a přesně stejný výsledek. Pan Štrobl nic nevlastní a tak si na něm nic nevezmem.. to byl výsledek někdy v r.2011… no a koukám, že se “podniká” vesele dále..

Přidat komentář

* Povinné pole

Váš email nebude nikdy zveřejněn.

*