Informujeme o hromadné trestné činnosti těchto fyzických osob a společností s.r.o., se kterými jsou spojováni.

our union s.r.o. podvod! Tomáš Roháček založil novou firmu!

our union s.r.o. a podvody

Our Union s.r.o. je v současné době nová společnost s ručením omezeným, kterou nyní podvodník Tomáš Roháček spravuje. Společnost byla opět stejně jako NYSPO Group s.r.o odkoupena a pravděpodobně se jedná o adresu na virtuálním sídle. Domníváme se, že takto jedná kvůli problémy se zákonem a zároveň kvůli nedůvěře zákazníků vůči společnosti NYSPO Group, kde evidujeme hned několik poškozených.

Podle dostupných informací se sídlo společnosti nachází na adrese: Jaurisova 515/4, Michle (Praha 4), 140 00 Praha.

Jelikož tento jednobuněčný organismus stále uniká zákonům a dále páchá hromadnou a organizovanou trestnou činnost, tak vybízíme poškozené či další osoby, které mají nějaké informace o Tomášovi Roháčkovi, aby nás kontaktovali pomocí kontaktního formuláře na této stránce.


One thought on

  1. Protože jsem důvěřivý člověk,stal jsem se jednou z obětí pana Roháčka a Strobla.Dlouhé šetření a možná budoucí radost,ale hlavně nabídka rychlé rekonstrukce mě zbavila ostražitosti.Dvojice zbourala jádro vyzdila,amatérsky provedla rozvody vody a protože poslední velká splátka byla za podhledy,tak po zaplacení skončila i jejich pracovní činnost.Do tej doby fungoval i telefonní styk,pak už jenom SMS.A nakonec den před plánovaným koncem přestavby ze smyšlených důvodu odstoupili od smlouvy.Možné dokončení rekonstrukce dle firem v okolí je asi za půl roku.Takovým způsobem nechávají rodiny žít dlouhodobě v provizorních podmínkách.Bez praní,sprchování atd.

Přidat komentář

* Povinné pole

Váš email nebude nikdy zveřejněn.

*