Informujeme o hromadné trestné činnosti těchto fyzických osob a společností s.r.o., se kterými jsou spojováni.

Jak to momentálně vypadá s T. Roháčkem a kde se zdržuje?

Tomáš Roháček se neštítí ničeho. To, že vyhrožoval svým klientům (nyní poškozeným) není žádná novinka. Poté, co nedokončil rekonstrukci i přes to, že inkasoval vysoké zálohy vypověděl smlouvu o dílo. Následně vyhrožoval poškozeným žalobou, když na něho podají trestní oznámení, protože to je podle T. Roháčka poskytnutí údajů ze smlouvy o dílo třetí osobě. Úsměvné? Tak čtěte dál.

Bezskrupulózní chování Roháčka se objevuje také na jeho amatérském a ubohém webu www.tomasrohacek.cz, kde očerňuje ty, kteří informují o jeho bezpáteřnosti a o tom, že mu vše roky prochází. Jedná se o reportéry České televize, kriminálního vyšetřovatele a dokonce i státní zástupkyni. Stále je to slabé kafe? Čtěte dál.

V podstatě do dnešního dne se nám ozývají další poškození v této hromadné kauze. Je překvapivé, že škody reálně dosahují do výše několika miliónů, trestních oznámení bylo podáno desítky a v případu se toho moc neděje. První vlaštovkou je soudní jednání, jak je zřetelné z poslední reportáže (7. díl) pořadu Černé ovce, který můžete zhlédnout kliknutím zde.

Existují také důkazy o tom, že Roháček krátil ve vícero případech daně, konkrétně na DPH, kdy vícepráce účtoval s DPH a přitom byl neplátcem této daně. To zmiňuji pro úplný obrázek o opakovaném porušování zákona ze strany T. Roháčka.

Krysa, kterou kryjí špatné zákony?

Díky výše zmíněné webové stránce, kde Tomáš Roháček vlastní hloupostí zveřejnil také místo svého pobytu se dozvídáme, že podvodník nyní trvale žije v přístřešku u lesa na pozemku, který je veden jako trvalý travní porost. Tentokrát se tedy dostává do křížku se stavebním zákonem.

Suma sumárum, tento člověk se dopustil několika trestných činů a ještě má odvahu pošpinit ostatní. Díky fotografiím, které nám poskytl sám podvodník jsme se dozvěděli, že ho lze zastihnout na tomto pozemku 50.6642853N, 15.3023664E.

Pozemek je ve vlastnictví jak jinak, než další společnosti s.r.o., konkrétně je to firma Roháček & Roháček s.r.o. Jak sám Roháček uvedl okolo pozemku má fotopasti a vesele dál jezdí po republice a okrádá slušné lidi o jejich úspory. Má strach o své bezpečí?

Špinavá hra bezpáteřního člověka

Roháček se nestydí sdílet a zveřejňovat fotografie reportérů, a dalších osob včetně SPZ, jmenovat vyšetřovatele a ostatní, jejichž pracovní náplní je zabývat se trestními oznámeními, takže tímto článkem přistupujeme na jeho hru. Všimněte si, že nestranné reportéry označuje pojmem stalker, který není ani schopen napsat správně.

Jak je možné, že stát jen nečinně přihlíží? Jak je možné, že Roháček nadále podvádí desítky seniorů, kteří vytrvale šetřili na rekonstrukci bytů a prochází mu to? Proč na něj stát nezaklekne, nechá ho proplouvat exekucemi, zatímco má majetek, který je krytý pod jinou společností s.r.o.? Bude jeho společnost s.r.o. jejímž je jediným jednatelem zbavena pozemku, kde stojí nelegální stavba na alespoň částečné pokrytí škod poškozených?


Přidat komentář

* Povinné pole

Váš email nebude nikdy zveřejněn.

*